Smeren en hydrateren!

Smeren en hydrateren!
6 oktober 2018 Belinda de Witte
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

We voeden ons lichaam door verantwoorde producten te eten. Hierdoor voelen we ons energiek en krachtig. Het drinken van water mag hieraan niet ontbreken, zo houden we de vochtbalans in ons lichaam optimaal. De basis is nu gelegd voor een mooie gezonde en zuivere huid.

Om je huid van buitenaf een handje te helpen is de juiste huidverzorging heel belangrijk. Om deze reden is de 24H crème van LIN Skincare ontwikkeld. Voor het bieden van de juiste bescherming en het voeden van uw huid. Wanneer u buiten loopt merkt u vast niet dat er om ons heen veel onzichtbare vervuiling is die schade aan onze huid kunnen aanrichten. Zoals uitlaatgassen van het verkeer, maar ook de door ons felbegeerde zonnestralen kunnen schade aan de huid veroorzaken. Gebruikt u een crème waarin kwalitatieve ingrediënten zijn verwerkt kunt u de huid al de nodige bescherming geven.

In de 24H crème van LIN Skincare is o.a. het Edelweiss-extract verwerkt die op zijn eigen natuurlijke wijze u beschermt tegen de vrije radicalen die voorkomen in UV-straling en luchtverontreiniging. Behalve bescherming bieden heeft deze crème ook een hydraterende werking door toevoeging van hyaluronzuur. Dit ingrediënt heeft als eigenschap dat het vocht vasthoudt. Ons lichaam maakt zelf hyaluronzuur aan maar helaas met het ouder worden wordt ook de aanmaak minder.

Met de 24H crème geeft u ook uw huid een extra glas water, dat is mooi meegenomen!

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 22 reviews.