Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

Zonnestralen, zonbescherming & huidverzorging

Denk je bij zon, mijn ogen dicht, relaxen en genieten van de warme zonnestralen? Brengt de zon je vrolijkheid en een lach op je gezicht?
Dat is een gevolg van het warme prikkelende gele bolletje hoog boven ons hoofd. Ver weg zijn dan de vrije radicalen, en schadelijke stoffen die in de buitenlucht rondzwerven.

Ook de hoognodige bescherming die we van antioxidanten krijgen komt nu misschien niet in ons op. Waarschijnlijk gaan daar je gedachten niet over, antioxidanten zitten die niet ook in druiven? Nou dat komt goed uit, “fijn, een wijntje op het terras doet dan wonderen voor mijn huid”. Zo ben ik uitermate goed bezig! Helaas werkt het niet zo, onze huid heeft gerichte bescherming nodig net zoals een zonnebril onze ogen de juiste bescherming geeft.

Gelukkig is de huidverzorging van LIN Skincare gericht op het beschermen en verzorgen van de huid. In de 24H crème van LIN Skincare is een zeer belangrijk ingrediënt toegevoegd, het edelweiss extract.
Hoog in de bergen groeit het plantje Edelweiss waar het altijd alle stralingen van UVA-UVB opvangt. Deze plant beschermt zichtzelf door de “vrije radicalen” te vangen waardoor het zijn DNA beschermt. Door deze toevoeging in de 24H crème geeft dit een natuurlijke bescherming waardoor huidveroudering en rimpels minder kans krijgen. Het resultaat is een gezichtcrème met hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten, die ook echt iets doet voor je huid!

Ps. de toevoeging van Edelweiss-extract als natuurlijke bescherming sluit het gebruik van een zonnebrandcrème niet uit.