Zonnestralen, zonbescherming & huidverzorging

Zonnestralen, zonbescherming & huidverzorging
25 februari 2019 Belinda de Witte
Door LIN Skincare blog
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

Denk je bij zon, mijn ogen dicht, relaxen en genieten van de warme zonnestralen? Brengt de zon je vrolijkheid en een lach op je gezicht?
Dat is een gevolg van het warme prikkelende gele bolletje hoog boven ons hoofd. Ver weg zijn dan de vrije radicalen, en schadelijke stoffen die in de buitenlucht rondzwerven.

Ook de hoognodige bescherming die we van antioxidanten krijgen komt nu misschien niet in ons op. Waarschijnlijk gaan daar je gedachten niet over, antioxidanten zitten die niet ook in druiven? Nou dat komt goed uit, “fijn, een wijntje op het terras doet dan wonderen voor mijn huid”. Zo ben ik uitermate goed bezig! Helaas werkt het niet zo, onze huid heeft gerichte bescherming nodig net zoals een zonnebril onze ogen de juiste bescherming geeft.

Gelukkig is de huidverzorging van LIN Skincare gericht op het beschermen en verzorgen van de huid. In de 24H crème van LIN Skincare is een zeer belangrijk ingrediënt toegevoegd, het edelweiss extract.
Hoog in de bergen groeit het plantje Edelweiss waar het altijd alle stralingen van UVA-UVB opvangt. Deze plant beschermt zichtzelf door de “vrije radicalen” te vangen waardoor het zijn DNA beschermt. Door deze toevoeging in de 24H crème geeft dit een natuurlijke bescherming waardoor huidveroudering en rimpels minder kans krijgen. Het resultaat is een gezichtcrème met hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten, die ook echt iets doet voor je huid!

Ps. de toevoeging van Edelweiss-extract als natuurlijke bescherming sluit het gebruik van een zonnebrandcrème niet uit.  

 • LIN Skincare 24-uurs crème
  LIN Skincare 24-uurs crème
  34.95
  Quickview

  Hydraterende 24H Crème

  Hydraterende 24H crème

  Voelt je huid wat droog en trekkerig aan de laatste tijd? Of heb je last van schilferige rode plekjes op je huid? Zijn er wat vage lijntjes in je huid te zien en mis je een stralende glans over je gezicht? Dan ben je toe aan een crème die je huid hydrateert en weer zacht en soepel maakt. Een crème die snel intrekt en een aangenaam gevoel op je huid achterlaat.  Of misschien heb je geen klachten en lijkt je huid in een goede conditie te zijn. Dat wil je natuurlijk zo houden dus ook dan is de juiste huidverzorging belangrijk!

  Je huid in topconditie

  De 24H crème van LIN Skincare heeft alles wat je zoekt om je huid in topconditie te brengen en te houden. De waardevolle ingrediënten zoals o.a. het Edelweiss-extract en Niacinamide hebben een verzachtende, kalmerende en hydraterende werking. De toevoeging van het ingrediënt Shea Butter zorgt voor een hoge dosis bescherming en is er speciaal voor om de huid in een juiste balans te houden. Deze hydraterende crème trekt snel in de huid zonder een vettig laagje achter te laten. De crème is zacht met een vleug van frisheid. Het brengt je snel in een heerlijk ‘feel good’ moment of je nu start met de dag of deze weer afsluit. Gratis verzending door heel NL! Reguliere advies verkoopprijs € 37,50
  34.95
  34.95
 • LIN Skincare 24-uurs crème & reinigingscrème & gezichtslotion
  LIN Skincare 24-uurs crème & reinigingscrème & gezichtslotion
  62.50
  Quickview

  Combideal 1

  Je gezicht verzorgen begint bij de producten van LIN Skincare! De LIN Skincare reinigingscrème is speciaal ontwikkeld voor de normale, gevoelige en zeer gevoelige huid. De crème zorgt voor een grondige reiniging zonder de huidbarrière te beschadigen. De LIN Skincare gezichtslotion geeft de huid een intensieve en verfrissende reiniging voor de dag en de nacht en stimuleert het zelf herstellende vermogen van de huid. De 24H crème van LIN Skincare heeft een unieke formule van waardevolle ingrediënten en is daardoor bijzonder zacht voor de huid. Een ideale combinatie om uw gezicht optimaal te verzorgen. De geur van de 24H crème geeft u een heerlijk ‘feel good’ moment, zacht en romig en een vleug van frisheid. De crème trekt zeer snel in de huid en laat een bijzonder aangenaam gevoel achter, de fijne lijntjes vervagen en oneffenheden op de huid helen. Overtuig uzelf en ervaar de heerlijkheid van deze 3 producten van LIN Skincare! Reguliere prijs van dit pakket is € 67,50. Deze combideal verzenden wij gratis door heel NL.
  62.50
  62.50
 • LIN Skincare 24-uurs crème & reinigingscrème
  LIN Skincare 24-uurs crème & reinigingscrème
  47.50
  Quickview

  Combideal 2

  Je gezicht verzorgen begint bij de reiniging! De LIN Skincare reinigingscrème is speciaal ontwikkeld voor de normale, gevoelige en zeer gevoelige huid. De crème zorgt voor een grondige reiniging zonder de huidbarrière te beschadigen. De 24H crème van LIN Skincare heeft een unieke formule van waardevolle ingrediënten en is daardoor bijzonder zacht voor de huid. Een ideale combinatie om uw gezicht optimaal te verzorgen. De geur van de 24H crème geeft u een heerlijk ‘feel good’ moment, zacht en romig en een vleug van frisheid. De crème trekt zeer snel in de huid en laat een bijzonder aangenaam gevoel achter, de fijne lijntjes vervagen en oneffenheden op de huid helen. Overtuig uzelf en ervaar de heerlijkheid van deze 2 producten van LIN Skincare! Totale prijs van beide producten is € 49,90. Deze combideal verzenden wij gratis door heel NL.
  47.50
  47.50