Reinigen en verzorgen onder de douche

Reinigen en verzorgen onder de douche
9 juli 2019 Belinda de Witte
Door LIN Skincare blog
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

Ik dacht bij het bedenken van een eigen douchegel, dat zal toch niet heel moeilijk zijn? Oké, ik had zo mijn eisen, geen schadelijke stoffen zoals SLS en SLES (Sodium Lauryl Sulphate en Sodium Laureth Sulphate) en geen parabenen. Het moet heerlijk ruiken, goed schuimen, reinigen en natuurlijk mijn huid verzorgen. Ik wil onder de douche staan en genieten van een ontspanningsmoment om de dag te starten of om af te sluiten. Zonder zorgen en ergernis over een product dat totaal niets toevoegt aan mijn welzijn en al helemaal niets doet voor mijn huid.

Het werd mij al snel duidelijk, omdat ik wilde afwijken van de geijkte paden dan heb ik nog een lange weg te gaan. Een tijd van puzzelen met ingrediënten en slapeloze nachten om mijn gepuzzel te overdenken brak aan.

De weg ernaar toe ging nog niet zo soepel, het moest natuurlijk 100% goed zijn! Ik wil namelijk altijd een perfect product hebben. Zoals altijd legde ik mijn plannen weer voor aan het laboratorium. Kritisch en misschien wat perfectionistisch ben ik intensief betrokken in de lange weg die begint bij een idee en eindigt bij de productie van mijn product. Onderwijl ben ik constant aan het bijsturen om het perfecte product te kunnen ontwikkelen. Wanneer ik tevreden ben kan ik het loslaten en mij gaan verheugen op de komst van de nieuwe producten!

Nu sta ik onder de douche en zie op mijn doucheplank twee geweldig mooie producten staan, een douchgel IVY voor de dames en een douchegel MEL voor de heren. Ik kan nu onbezorgd genieten van de zachtheid en de heerlijke geur. Zo wil ik mijn dag starten! Mijn keuze voor zachte ingrediënten zoals o.a. Jojobaolie, Macadamiaolie, Cactusvijgolie en Aloë Vera zijn gebaseerd op het verzorgen en hydrateren van de huid. Het resultaat is een heel fijn douchemoment en een zachte en schone huid.

En niet te vergeten:
je kunt dus wel een douchegel maken zonder schadelijke en uitdrogende stoffen!