Wees ook in de winter zacht voor uw huid!

Wees ook in de winter zacht voor uw huid!
26 november 2017 Belinda de Witte
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Huidverzorging in de winterHet is winter en buiten is het koud. We kruipen nog wat dieper in onze behaaglijk dikke winterjas en zijn soms al in gedachten binnen waar de kachel ons zal verwarmen. Toch is het goed voor ons om even naar buiten te gaan, daglicht en buitenlucht zijn super gezond!

Door de koude buitenlucht, en een warme kachel binnenshuis, heb je in de winter meer kans op een droge huid. Daarbij komt ook nog dat we vaak minder water drinken dan op een zomerse dag. Deze droge huid zorgt voor een doffe uitstraling. Het voorkomen van de droge huid kan van binnenuit door voldoende water te drinken en zodoende ons lichaam en huid te hydrateren.

Ook van buitenaf kunnen we de huid verzorgen en hydrateren, want met de juiste huidverzorging gaat uw huid weer stralen!

Kies voor een milde huidverzorging met beschermende, kalmerende en hydraterende eigenschappen. Het ingrediënt Hyaluronzuur mag hierin zeker niet ontbreken! Wat is er nu zo bijzonder aan Hyaluronzuur? Het is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt en heeft een belangrijke rol in processen als hydratatie, volume en wondgenezing. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid van deze stof in ons lichaam af en kan onze huid droger en minder soepel worden.

De 24H crème van LIN Skincare bevat het ingrediënt Hyaluronzuur, om ervoor te zorgen dat de vochtbalans in uw huid in de juiste conditie blijft![/vc_column_text][vc_btn title=”Naar de hydraterende 24H crème!” color=”green” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Flinskincare.nl%2Fproduct%2F24h-creme%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 72 reviews.
×

LIN Skincare

× Hoe kan ik je helpen?