Is uw huid al winterproof?

Is uw huid al winterproof?
7 januari 2018 Belinda de Witte
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

De ijzige wind en dalende temperaturen geeft uw huid in de winter een grote uitdaging. We lopen gedurende de dag veel van buiten naar binnen waar het behaaglijk warm is maar waar de lucht ook droog is. Door de voortdurende temperatuurswisselingen kan uw huid het moeilijk krijgen en het resultaat is dan een droge niet gehydrateerde huid. Het is nodig om uw huid een beschermlaag te geven, die beschermt, voedt en hydrateert.

De 24H crème van LIN Skincare geeft alles wat uw huid nodig heeft. Een volledige bescherming door ingrediënten die met zorg zijn samengesteld. Het Edelweiss-extract is van nature gewend om op grote hoogte, waar ze te vinden is, te overleven. Het geeft zichzelf bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is ook om deze reden dat het Edelweiss-extract verwerkt is in de 24H crème, een hoogwaardige bescherming de hele dag door!

De crème smeert makkelijk uit en trekt zeer snel in de huid. U voelt direct dat uw huid zacht en soepel aanvoelt en de aangename geur maakt deze ultieme verzorging helemaal af.
[vc_btn title=”Naar de hydraterende 24H crème!” color=”green” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Flinskincare.nl%2Fproduct%2F24h-creme%2F|||”]

LIN Skincare - edelweissextract

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 74 reviews.
×

LIN Skincare

× Hoe kan ik je helpen?