fbpx

Heeft uw werkklimaat invloed op uw huid?

Heeft uw werkklimaat invloed op uw huid?
12 januari 2018 Belinda de Witte
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In een omgeving zijn waar de luchtvochtigheid laag is geeft al snel gezondheidsklachten zoals vermoeidheid en hoofdpijn. De lucht wordt droog tot zeer droog en dat geeft de huid behoorlijk veel werk om een goede balans te kunnen houden. Het is heel belangrijk om de huid goed gehydrateerd te houden om een droge en trekkerige huid te voorkomen. Want een droge huid daar wordt niemand blij van!

Werkklimaat invloed op huid

Een goede huidverzorging afgestemd op het juiste huidtype is hierin niet een overbodige luxe. Een gezichtscrème met hyaluronzuur is zeker nodig om de huid goed gehydrateerd te houden. Ook de aandacht voor voldoende water drinken mag hierin niet ontbreken, zo hebben we aandacht voor zowel de binnen als de buitenkant van ons lichaam.

Wat doet hyaluronzuur nu eigenlijk in onze huid?

Wanneer onze huid vocht verliest, bijvoorbeeld wanneer we ouder worden, wordt de huid minder stevig en flexibel. Het bijzondere van hyaluronzuur is dat het vocht kan vasthouden, vandaar dat het is verwerkt in de 24H crème van LIN Skincare. Ook versterkt het de huidbarrière en voelt de huid daarom zachter, gladder en voller aan. En een gezond vochtgehalte is een belangrijke factor van een jeugdig uitziende huid!

Werkklimaat invloed op uw huid?

Uw werklimaat heeft invloed op uw huid. Zeker als u werkzaam bent op een locatie waar de luchtvochtigheid droog tot zeer droog is. Aan boord van een vliegtuig bijvoorbeeld, is de luchtvochtigheid maar 20%! Een goede gezichtscrème met hyaluronzuur en voedende en verzorgende ingrediënten is hier noodzakelijk om de huid optimaal in conditie te houden. Want natuurlijk wilt u uitdroging en vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Naar de hydraterende 24H crème!” color=”green” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Flinskincare.nl%2Fproduct%2F24h-creme%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.