fbpx

Droge handen en pijnlijke kloven voorkomen we door te smeren!

Droge handen en pijnlijke kloven voorkomen we door te smeren!
2 maart 2018 Belinda de Witte
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Handcrème bij uw bestelling van een flacon 24H crème van LIN SkincareBuiten duikt de temperatuur diep in de min. Gevoelsmatig is het -15 en het kan nog kouder gaan worden volgens het weersbericht. Ik ga nu niet meer naar buiten zonder mijn “winteruitrusting” aan te doen. Dit betekent dat naast mijn warme jas ook een extra grote dikke shawl, muts en handschoenen binnen handbereik liggen. Dus naast de buitendeur zodat ik deze zeker niet kan vergeten!

Mijn gezicht verzorg ik altijd met de heerlijk zachte 24H crème van LIN Skincare. Ik ben er zeker van dat in deze crème de juiste stoffen zitten zoals o.a. Hyaluronzuur voor een optimale hydratatie. Met de toevoeging van het ingrediënt Butyrospermum Parkii Butter houdt de huid het aanwezige vocht vast. In de volksmond is dit ingrediënt beter bekend als Shea Butter en maakt het de huid heerlijk zacht. Wat ik ook zeker niet wil en mag vergeten zijn mijn handen goed verzorgen! Ook omdat mijn handen de gure en ijskoude buitenlucht moeten trotseren hebben zij het ook te verduren. Droge handen en pijnlijke kloven wil ik zeker vermijden, en dat kan door te blijven smeren!

Omdat ik niet alleen mijn gezicht maar ook mijn handen het allerbeste product wil geven gebruik ik hier een heerlijk zachte handcrème voor. Een crème waarin hydraterende en beschermende ingrediënten zijn verwerkt. In de handcrème is ook Butyrospermum Parkii Butter verwerkt en voor extra verzorging is er Aloë Vera aan toegevoegd. Een handcrème gebruiken is elke dag fijn, zo houdt u uw handen zacht en glad.

Met deze gure dagen smeer ik mijn handen nog eens extra in met deze heerlijk handcrème. En wat ik mezelf gun dat wens ik u natuurlijk ook!

Daarom krijgt u nu bij uw bestelling van een flacon 24H crème van LIN Skincare een heerlijke handcrème van 75ml cadeau! Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bestel nu een flacon 24H crème!” color=”purple” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Flinskincare.nl%2Fproduct%2F24h-creme%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.