Bodyline IVY, handcrème en bed & bodymist

Bodyline IVY, handcrème en bed & bodymist
19 februari 2019 Belinda de Witte
In LIN Skincare blog
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

Heb je last van droge handen, ontstaan er als vanzelf scheurtjes en kloven in je huid? Je handen hebben ontzettend veel te verduren het hele jaar rond. In de winter brengt de schrale kou een droge laag aan over de huid. En in de zomer kunnen zonnestralen voor huidirritatie zorgen. Een goed advies is om gedurende alle seizoenen je handen goed te beschermen.

In de IVY bodyline hebben we een heerlijk zachte handcrème ontwikkeld die je handen in no time de juiste verzorging geeft. Een unieke formule van ingrediënten waarin de macadamianoot een grote rol speelt. Een noot die niet alleen heerlijk is om op te eten maar in deze handcrème je huid weer zacht en soepel maakt!

In dezelfde lijn van IVY is een heerlijk ruikende bed & bodymist ontwikkeld, een zacht geur met een bouquet van Freesia, May Rose en een vleug van cassis. Speciaal gemaakt om je blij te maken, wanneer je maar wilt. In een mooie flacon met een handige spray kun je de hele dag van deze geur genieten. Net uit bad of douche, op je bedlinnen, geniet van een heerlijk moment voor jezelf. De flacon heeft een inhoud van 150 ml en speciaal om je overal te verleiden tot een moment voor jezelf is er een flacon van 50ml gemaakt. Zo heb je de IVY bed & bodymist altijd bij je!

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 44 reviews.