Huidverzorging op z’n best!

Huidverzorging op z’n best!
12 oktober 2019 Belinda de Witte
Door LIN Skincare blog

Hoe verzorg ik mijn huid het beste? Welke producten zijn het meest geschikt voor mijn huid? Ik heb last van zwarte en of witte puntjes op mijn huid, hoe krijg ik deze weg? Mijn huid voelt trekkerig aan, heb je daar iets voor? Zomaar een greep uit de vele vragen die we bij LIN Skincare binnen krijgen. 

Reinigen

Veelal zijn de huidproblemen te herleiden naar de wijze waarop de huid wordt verzorgd. Het reinigen met alleen water doet helemaal niets voor je huid. Het water spoelt langs onze huid, verfrist maar maakt niet schoon. Voor het reinigen van de huid is een product nodig dat samenwerkt met water zoals de reinigingscrème.  Masseer de reinigingscrème zachtjes in op de huid, en spoel af met water. Heb je meer tijd? Laat de crème een poosje intrekken en spoel daarna af met water. Je huid voelt heerlijk zacht aan en laat geen trekkerig gevoel achter. Het reinigt je huid perfect en verwijdert make up en onzuiverheden. Zo werken we al tijdens de reiniging aan het verzorgen en of herstellen van de huid met zachte ingrediënten zoals calendula, zwarte bessen en amandelolie

En het is zeker waar, het werken aan een mooie schone huid kost een klein beetje van je tijd. Maar wat is een kleine 5 minuten op een hele dag? Waarna je kunt genieten van een fijne zachte huid. Je huid is er zichtbaar blij mee, want die mee-eters (zwarte puntjes), gerstekorrels (witte puntjes) of pukkeltjes krijgen zo minder kans!

Reinigen van het gezicht

 Reinigingsproducten

Om een schone huid te krijgen moeten we wel de oorzaak aanpakken. Want als je wel een reinigingsproduct gebruikt en je huid gaat er maar niet beter van uitzien? Hoe komt dit eigenlijk? Ook deze vragen krijgen we regelmatig te horen. Er zijn helaas nog mensen die zweren bij het reinigen van de huid met een blok zeep. En zich dan afvragen waarom de huid zo droog is geworden en trekkerig aanvoelt. Onze uitleg hierover is duidelijk, in zeep zitten bestanddelen die de huid uitdrogen en de natuurlijke huidbarrière aantasten. Na het wassen met zeep probeert je huid uit alle macht om de conditie optimaal te houden. Maar de huid krijgt door een gebrek aan goede ingrediënten geen voedingsstoffen binnen. En na een tijdje lukt het je huid zelfs niet meer om te herstellen en gaat de huidconditie steeds meer achteruit. Allerlei invloeden zoals make up, verontreiniging vanuit de buitenlucht gaan moeiteloos door de openstaande huid poriën naar binnen en blijven daar ook. Met als resultaat verstopte poriën en pukkeltjes, en een doffe teint. Uiteindelijk wordt het duidelijk, je huid is toe aan een goed verzorgingsproduct dat ook echt iets voor je huid doet!

Het mooie van werken aan de huid is, dat je met de juiste producten, ook echt resultaat gaat zien. De onzuiverheden verdwijnen, je huid poriën zijn niet meer verstopt en kunnen beter ademen. Je huid krijgt van alle fijne ingrediënten een mooie teint. Je voelt je letterlijk beter in je vel!

Verzorgingsproducten

Heb je na het reinigen van je huid nog een beetje tijd over? Een extra huidverzorger is de gezichtslotion, waarmee je de huid hydrateert en kalmeert. Er zitten veel actieve ingrediënten zoals aloë vera, amaranthus cruentus seed extract en hyaluronzuur in de LIN Skincare gezichtslotion die je huid nog eens extra van voedingsstoffen voorziet. Na deze stap is je huid klaar om de dag/nacht, 24H crème of moisturizer te ontvangen. Je huid is schoon en nu heel goed in staat om de volgende stap in je huidverzorging te ondersteunen. Denk je misschien, laat die dag of nachtverzorging maar zitten. Ik wil mijn huid niet verstoppen met een ander product. En inderdaad is je huid nu wel heel schoon maar verzorging en bescherming zijn zeker heel hard nodig. Zodat het de schadelijke invloeden van buitenaf kan buitensluiten!

Nachtverzorging

Met een goede gezichtscrème verstop je de huidporiën niet, je brengt juist bescherming aan om alle slechte stoffen van je huid te weren. En niet te vergeten, je huid moet in de nacht herstellen van alles wat gedurende de dag is langs gekomen. Daar zijn speciale ingrediënten voor nodig die in je huid hard aan het werk gaan gedurende de nacht. Je kunt een dag en een aparte nachtcrème gebruiken of de 24H crème die met zijn speciale formule van ingrediënten je de hele dag verzorging kan bieden. De waardevolle ingrediënten zoals o.a. het edelweiss-extract en niacinamide in de 24H crème hebben een verzachtende, kalmerende en hydraterende werking. Het brengt je snel in een heerlijk ‘feel good’ moment, of je nu start met de dag of deze weer afsluit. 

Resultaat

En uiteindelijk heeft deze verzorging maar een klein beetje meer tijd van je dagelijkse routine gekost. Een beetje tijd waar je je huid een ongelofelijk plezier mee doet. En jezelf ook want het resultaat zie je terug in de spiegel!

Nachtverzorging LIN Skincare

Blogs en aanbiedingen volgen?