Een hydraterende crème voor de man!

Een hydraterende crème voor de man!
25 juli 2019 Belinda de Witte
Huidverzorging voor mannen

“Kun je niet eens een fijne crème voor de man ontwikkelen?”

LIN Skincare - Moisturizer. Heerlijke ingredienten zoals avocado

Deze vraag kwam steeds vaker voorbij in mijn mailbox. Of, mijn vrouw is super tevreden over de huidverzorging van LIN Skincare, heb je ook een hydraterende en verzorgende crème voor de man? En met drie mannen hier in huis, die te vaak riepen “wij willen ook een crème die echt wat doet voor onze huid”, ben ik de moisturizer gaan ontwikkelen.

Mijn keus voor een moisturizer is gebaseerd op dat een mannenhuid over het algemeen wat droger en ruwer is. We gaan dus voor een optimale hydratatie en mocht het ingrediënt Hyaluronzuur niet ontbreken. Ook kan de huid na het scheren geïrriteerd raken en voor wondjes zorgen. Om deze reden wilde ik verzorgende en ontstekingsremmende ingrediënten gebruiken. Voor mij was het duidelijk, Avocado (bekend om de ontstekingsremmende werking) en Calendula (met zijn kalmerende eigenschappen) kregen een plaatsje in de moisturizer!

Belangrijke eigenschappen in de moisturizer zijn hydrateren, beschermen en herstellen. De geur is zacht en niet overdadig aanwezig. Het is een zeer milde en hydraterende moisturizer geworden. In een handige airless flacon, zodat de werking van de ingrediënten optimaal bewaard blijft.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 74 reviews.
×

LIN Skincare

× Hoe kan ik je helpen?