Hoe het begon …

Belinda | LIN SkincareIk zal zo’n jaar of zeven zijn geweest, voor de spiegel staand, druk in de weer te zijn om die “rare spikkeltjes” op mijn neus weg te vegen. Wanneer de zon zich liet zien werd het steevast tijd voor een grondige inspectie! Omdat het weg vegen niet hielp vroeg ik aan mijn moeder een zalfje, maar helaas er was geen wondermiddeltje voor mijn probleem. Toen zei mijn oma “Lin, dat zijn angelkisses, en het is heel bijzonder om deze te hebben!” Dat vond ik fijn om te horen, en vanaf toen ging mijn neus met de bijzondere spikkeltjes parmantig in de lucht.

De basis was gelegd om jaren later met een diploma schoonheidsspecialiste op zak mijn eigen schoonheidssalon te starten. In mijn salon behandel ik mensen met allerlei huidproblemen. Daarbij hoort vanzelfsprekend het adviseren voor het juiste product om de huid goed te kunnen voeden. Urenlang bracht ik door achter mijn computer, om informatie over huidverzorging op te zoeken. En zo kreeg ik het idee om alleen de allerbeste werkstoffen bij elkaar samen te brengen:

Het ontstaan van LIN Skincare!

Op een stormachtige dag in februari 2017 viel ik letterlijk en figuurlijk met de deur in huis van het cosmetisch lab. De wind blies me als het ware het gebouw naar binnen, waar ik een afspraak had met de sales- en marketingmanager. Ik zat daar en dacht “Dit is nou ècht Lin”. Een plan in mijn hoofd en dit zo vastberaden als wat presenteren. Omdat ik vind dat dit echt een toevoeging aan mij en vele anderen kan geven.

De rest is geschiedenis, mijn eigen keuze, mijn eigen stijl, mijn eigen pad ….

En de huidige producten:

De waardering van linskincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 72 reviews.
×

LIN Skincare

× Hoe kan ik je helpen?