Getest door WieWatHuid.nl

Getest door WieWatHuid.nl
30 maart 2019 Belinda de Witte
Door LIN Skincare blog
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

Omdat wij naast feedback van onze klanten ook feedback vanuit andere hoeken willen ontvangen hebben we producten opgestuurd naar de redactie van de review-website WieWatHuid.nl. De redactie van WieWatHuid, in de persoon van Marit Heemskerk, heeft voor ons de reinigingscrème en de handcrème getest.

Marit’s feedback op de reinigingscrème

De crème is heel dik en smeert goed uit over de huid. Hij ruikt lekker, maar niet overheersend. Er zit o.a. Calendula en Amandelolie in.

Ik vond het een heerlijk product om mijn gezicht ’s avonds mee schoon te maken en gebruikte het ook voor mijn ogen. Ik kan daarom ook wel zeggen dat dit een heel mild product is, want ik had nergens last van en ik heb vrij gevoelige ogen. Make-up ging er makkelijk mee af en nadat ik mijn gezicht schoonspoelde met lauwe water, voelde mijn huid lekker schoon aan. Ook de prijs is heel vriendelijk en de tube praktisch. Geen mooie verpakkingen voor LIN, maar daar is de prijs ook naar. Een heerlijk doeltreffend no-nonsense product!

Marit’s feedback op de handcrème

Deze handcrème komt in een pompflacon van 50ml en kost € 7,50. Dat is niet duur voor de royale inhoud. De substantie is dik, wit en bijna geurloos. Het trekt razendsnel in en maakt je handen niet vet. Er zit o.a. Macademia-olie in.

Ik vind dit meer een product voor overdag, want dan wil je niet met vette handen lopen. Alleen de verpakking vind ik niet handig. Ik had dit product liever in een tube gezien, dat stop je toch makkelijker in je tas. Meestal gebruik ik ook een handcrème voor het slapen gaan en dan mag hij best lekker ruiken en wat rijker zijn. Daar vond ik deze minder geschikt voor. Maar op zich een prima product voor een leuke prijs.

Onze reactie

Fijn om te lezen dat Marit positief is over de kwaliteit van de producten. Ze vindt de verpakking van de gezichtsreiniger niet mooi. Gelukkig krijgen wij ook positieve reacties op onze verpakkingen dus wellicht heeft dit te maken met een persoonlijke smaak. Dat de pompflacon niet handig zou zijn om mee te nemen omdat een tube makkelijker in je tas past begrijpen wij niet, de formaten zijn nagenoeg gelijk. Het voordeel met een pompflacon is dat er weinig zuurstof bij de producten komt waardoor de werking van het product optimaal blijft.

Lees de review op https://www.wiewathuid.nl/lin-skincare-getest/

 • De handcrème van LIN Skincare
  De handcrème van LIN Skincare
  7.00
  Quickview

  Handcream

  Geniet van deze unieke handcrème!

  Heb je last van droge handen, schilferige huid of zelfs kloven? Gaan droge en rode plekjes op de huid niet meer weg? Werk je veel met stoffen die mogelijk schade aan de huid kunnen aanbrengen? Je wilt vast een handcrème die snel intrekt en ook de huid goed verzorgt. Niet lang “wapperen” met je handen en al helemaal niet de restjes van de crème afvegen. Want dan heeft het insmeren van je handen helemaal geen zin! Wacht dan niet langer met de aanschaf van deze unieke LIN Skincare handcrème!

  Huidvriendelijk en zacht voor je handen

  Deze snel intrekkende handcrème zorgt ervoor dat je handen voldoende gehydrateerd worden. Een rijke mix van heilzame ingrediënten zoals o.a  shea butter, macadamiaoil en hyaluronzuur welke bijzonder huidvriendelijk en zacht zijn voor je handen. Voor een optimale bescherming en verzorging het hele jaar rond! Gebruik de LIN Skincare handcream niet alleen voor noodoplossing maar ook preventief om zo altijd fijne zachte handen te hebben. Masseer de handen en nagelriemen dagelijks goed in met een kleine hoeveelheid handcrème. Door deze verzorging kunnen je handen er in weer en wind goed tegen! Reguliere advies verkoopprijs € 7,50
  7.00
  7.00
 • LIN Skincare reinigingscrème
  LIN Skincare reinigingscrème
  14.95
  Quickview

  Reinigingscrème

  De verzorging van je gezicht begint bij de reiniging!

  Wil je af van een naar strak en trekkerig gevoel na het wassen van je gezicht? Krijg je je make up er pas na flink boenen weer af? Of denk je misschien dat alleen water je gezicht voldoende reinigt? Alleen stof glijdt moeiteloos van je huid af met water. Gebruik je de LIN Skincare reinigingscrème dan werk je aan alle punten. De crème zorgt voor een grondige reiniging zonder de huidbarrière te beschadigen.

  Ook geschikt voor de gevoelige huid.

  Masseer de reinigingscrème zachtjes in op de huid, en spoel af met water. Heb je meer tijd? Laat de crème een poosje intrekken en spoel daarna af met water. De met zorg gekozen ingrediënten zoals o.a. calendula, zwarte bessen en amandelolie zijn bijzonder huidvriendelijk en dragen bij aan een uitstekende huidverzorging. Je huid voelt heerlijk zacht aan en laat geen strak en trekkerig gevoel achter. De reinigingscrème is zelfs geschikt voor de meest tere en gevoelige huid. Het reinigt de huid perfect en verwijdert make up en onzuiverheden. Reguliere advies verkoopprijs € 16,95
  14.95
  14.95