Getest door WieWatHuid.nl

Getest door WieWatHuid.nl
30 maart 2019 Belinda de Witte
In LIN Skincare blog
Blog LIN Skincare - Unieke formule in huidverzorging

Omdat wij naast feedback van onze klanten ook feedback vanuit andere hoeken willen ontvangen hebben we producten opgestuurd naar de redactie van de review-website WieWatHuid.nl. De redactie van WieWatHuid, in de persoon van Marit Heemskerk, heeft voor ons de reinigingscrème en de handcrème getest.

Marit’s feedback op de reinigingscrème

De crème is heel dik en smeert goed uit over de huid. Hij ruikt lekker, maar niet overheersend. Er zit o.a. Calendula en Amandelolie in.

Ik vond het een heerlijk product om mijn gezicht ’s avonds mee schoon te maken en gebruikte het ook voor mijn ogen. Ik kan daarom ook wel zeggen dat dit een heel mild product is, want ik had nergens last van en ik heb vrij gevoelige ogen. Make-up ging er makkelijk mee af en nadat ik mijn gezicht schoonspoelde met lauwe water, voelde mijn huid lekker schoon aan. Ook de prijs is heel vriendelijk en de tube praktisch. Geen mooie verpakkingen voor LIN, maar daar is de prijs ook naar. Een heerlijk doeltreffend no-nonsense product!

Marit’s feedback op de handcrème

Deze handcrème komt in een pompflacon van 50ml en kost € 7,50. Dat is niet duur voor de royale inhoud. De substantie is dik, wit en bijna geurloos. Het trekt razendsnel in en maakt je handen niet vet. Er zit o.a. Macademia-olie in.

Ik vind dit meer een product voor overdag, want dan wil je niet met vette handen lopen. Alleen de verpakking vind ik niet handig. Ik had dit product liever in een tube gezien, dat stop je toch makkelijker in je tas. Meestal gebruik ik ook een handcrème voor het slapen gaan en dan mag hij best lekker ruiken en wat rijker zijn. Daar vond ik deze minder geschikt voor. Maar op zich een prima product voor een leuke prijs.

Onze reactie

Fijn om te lezen dat Marit positief is over de kwaliteit van de producten. Ze vindt de verpakking van de gezichtsreiniger niet mooi. Gelukkig krijgen wij ook positieve reacties op onze verpakkingen dus wellicht heeft dit te maken met een persoonlijke smaak. Dat de pompflacon niet handig zou zijn om mee te nemen omdat een tube makkelijker in je tas past begrijpen wij niet, de formaten zijn nagenoeg gelijk. Het voordeel met een pompflacon is dat er weinig zuurstof bij de producten komt waardoor de werking van het product optimaal blijft.

Lees de review op https://www.wiewathuid.nl/lin-skincare-getest/

 • 7.00
  Quickview

  Handcream

  Deze snel intrekkende handcrème geeft je handen de optimale bescherming en verzorging. De handcrème herstelt en voorkomt kloven en zorgt ervoor dat uw droge handen weer voldoende gehydrateerd worden. Masseer de handen en nagelriemen dagelijks goed in met een kleine hoeveelheid handcrème. Je handen worden gehydrateerd en voelen zeer zacht aan. Reguliere advies verkoopprijs € 7,50
  7.00
  7.00
 • LIN Skincare reinigingscrème
  LIN Skincare reinigingscrème
  14.95
  Quickview

  Reinigingscrème

  Je gezicht verzorgen begint bij de reiniging! De LIN Skincare reinigingscrème is speciaal ontwikkeld voor de normale, gevoelige en zeer gevoelige huid. De crème zorgt voor een grondige reiniging zonder de huidbarrière te beschadigen. De met zorg gekozen ingrediënten zoals o.a. calendula, zwarte bessen en amandelolie zijn bijzonder huidvriendelijk en dragen bij aan een uitstekende huidverzorging. Deze zeer milde reinigingscrème reinigt de huid perfect en verwijdert make up en onzuiverheden. Na het gebruik voelt de huid heerlijk zacht en comfortabel aan en laat geen strak en trekkerig gevoel achter. De ideale 1estap in huidverzorging begint bij de reiniging! Gratis verzending vanaf € 30,- Reguliere advies verkoopprijs € 16,95
  14.95
  14.95